Бербатов се намеси в спора между Погба и Моуриньо


Бербатов се намеси в спора между Погба и Моуриньо
Снимка: Guliver/GettyImages

4441 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов заяви, че мениджърът на тима Жозе Моуриньо и капитана Пол Погба трябва да изгладят различията си и да продължат да работят заедно на "Олд Трафорд".

В последните месеци често се говори за проблем между португалския специалист и френския национал, като дори се заговори, че може да се наложи един от двамата да си тръгне от клуба, за да бъде успокоена съблекалнята. Запитан кой от двамата трябва да напусне, Бербатов отговори:

"Нито един от тях. Това са само спекулации и те не помагат на отбора. Фокусът трябва да бъде върху играта. В един голям клуб винаги има някакви проблеми и играчи с големи егота, които искат винаги да печелят, а понякога това може да създаде напрежение. Това обаче е нормално за голям и успешен отбор. Когато си достатъчно зрял, знаеш как да се справиш с подобна ситуация, но ако отвън постоянно се говори за проблеми, това не помага", коментира Бербатов, който е посланик на компанията за залози Бетфеър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички