Бербатов предупреди Ериксен за Реал Мадрид: Виж какво стана с Гарет Бейл


Бербатов предупреди Ериксен за Реал Мадрид: Виж какво стана с Гарет Бейл
Снимка: Guliver/GettyImages

3496 0

Бившият играч на Тотнъм Димитър Бербатов коментира пред "Daily Star" възможността звездата на "шпорите" Кристиан Ериксен да премине в Реал Мадрид. Халфът е свързван с тима от испанската столица, като дори се появи информация, че се е стигнало до договорка за личните условия на играча. Бербо обаче не мисли, че това ще бъде правилен ход от страна на датчанина и му припомни как се разви кариерата на Гарет Бейл на "Сантиаго Бернебау".

"Ериксен трябва сам да си зададе въпроса дали ще е щастлив там. Погледнете Гарет Бейл. Той си тръгна от Спърс заради Реал Мадрид и спечели всичко. Той обаче още е критикуван и то много. Той успя да вкара толкова много важни и красиви голове, включително във финала на Шампионска лига миналата година. 

Бейл трябва да бъде герой в Реал Мадрид. Хората обаче не спират да го обсъждат. Какво по дяволите трябва да направи още? Това трябва да се попита и Ериксен. Всеки човек знае, че да те иска Реал Мадрид е уникално. Мислиш си: Еха, това ще е страхотен трансфер за мен. Послед обаче се замисляш: Ще играя ли достатъчно там?

ТОТНЪМ ПОСТАВИ ЦЕНА НА ЕРИКСЕН ПРЕДИ НАЧАЛОТО НА ЛЯТОТО

Какво ще стане, ако отидеш там и не играеш. В Тотнъм тимът се гради около теб, а в Реал има много страхотни играчи. Ще пасне ли на играта им? Започваш постоянно да се питаш и скоро губиш концентрация. Ериксен трябва максимално бързо да си отговори на този въпрос, защото какъвто и да е отговорът, е по-добре да се знае максимално рано", сподели Бербо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички