Барса и ПСЖ влизат в битка за звезда на Челси още през зимата


Барса и ПСЖ влизат в битка за звезда на Челси още през зимата
Снимка: Gulliver/GettyImages

2079 0

Два от най-големите футболни колоса на Стария континент Барселона и Пари Сен Жермен вече са подготвили списъка с желани играчи за зимния трансферен прозорец, а водачът в листата и на двата клуба е едно и също име - полузащитникът на Челси Нголо Канте.

"Сините" от Лондон ще имат тежката задача да удържат талантливия си халф в своите редици, тъй като и каталунците, и парижани имат огромен интерес към Канте, твърди "Sportmediaset". ПСЖ вече показа своето желание през лятото да привлече французина в своите редици, но до споразумение между двата клуба не се стигна.

Нголо Канте успя да достигне върха в своята футболна кариера на национално ниво, спечелвайки Световното първенство с Франция през лятото. Бившият полузащитник на Лестър, който спечели Висшата лига с "лисиците", се наслаждава на страхотен период и на "Стамфорд Бридж", където е ключова фигура в редиците на Маурицио Сари.

Канте премина в състава на Челси през лятото на 2016 година за сумата от 32 млн. паунда. Французинът получи фланелката с номер 7 и още в първия си сезон успя отново да триумфира в най-високото първенство на Англия, попадайки отново в идеалната единайсеторка на Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички