Азар отказа две оферти на Челси и очаква обаждане от Реал Мадрид


Азар отказа две оферти на Челси и очаква обаждане от Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

1949 0

Бъдещето на звездата на Челси Еден Азар остава все така неясно, каквото е през последната половин година. Както е известно той е желан от Реал Мадрид, а и Азар не крие желанието си да премине в европейския шампион.

Белгийският журналист Кристоф Теро разкрива част от плановете на Азар след всички спекулации в последните месеци. "Азар отказа две оферти за подновяване на договора си с Челси и стана ясно да се разбере, че не иска да подписва нищо към този момент. Това означава, че той чака нещо, което единствено може да е - Реал Мадрид", информира журналистът и допълва.

"Към момента няма сделка между играч и Реал, нито пък с Челси. Сега от Мадрид трябва да направят ход. Няма дори и телефонно обаждане, както бе миналото лято. Тогава при обаждането от Челси заявиха, че Азар не е за продажба и уважиха това. Но от Мадрид може отново да се обърнат към лондончани, тъй като имат нужда от подобряване на състава след този сезон, а вече е лесно да преговаряш с играч, който е в последната си година от договора", казва още Теро.

Настоящият договор на белгиеца е до лятото на 2020 година, като от лондонския клуб вече се принудиха да му сложат и цена, ако не искат да го изпуснат без пари догодина. Теро обаче допълва, че пред Азар има само две опции - Челси и Реал Мадрид.

"За Азар е лесно - или остава в Челси, или отива в Реал Мадрид. Той не е заинтересован от ПСЖ, като във Франция би се завърнал само в Лил. Именно този отговор получават парижани всеки път, когато се навъртата около Азар. Ако мечтата му да играе за Реал Мадрид, не се сбъдне, той ще остане в Челси и ще подпише доживотен договор. Мисля, че той ще настоява обаче за Реал, така че от Мадрид са на ход".

Азар няколко пъти публично изрази желанието си да играе в Реал. Вижте как коментира той интереса на испанския гранд тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички