Александър-Арнолд: Дължа целия прогрес в кариерата си на...

21-годишният десен краен защитник на европейския клубен шампион Ливърпул - Трент Александър-Арнолд, сподели на кого дължи целия прогрес в своята кариера. Само в рамките на няколко сезона англичанинът се превърна от никому познат тийнейджър в един от най-добрите футболисти на своята позиция.

Запитан колко от прогреса му се дължи на Юрген Клоп, той отговори: "Всичко, наистина. Без него, кой знае какво щеше да се случи. Той е човекът, който ми е дал най-много възможности - повече възможности, отколкото някога бих могъл да поискам. Той лично вярваше в мен, а аз се опитвах да му се отплатя на терена всеки път, когато ми даваше шанс".

Преди близо 2 години: 10 абсурдни предмета, които са по-ценни от Ван Дайк (ВИДЕО)

След първите година и половина на Върджил Ван Дайк на "Анфийлд", никой вече не се сеща за платените 75 милиона паунда за неговите услуги. Със сиг...

Припомняме, че вчера се навършиха точно четири години, откакто Юрген Клоп застана начело на Ливърпул и го върна сред най-добрите европейски отбори. А кой е първият титулярен състав, който немският специалист използва при мърсисайдци - вижте в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!