Алчност без граници: Да откажеш на Барселона за пари...


Алчност без граници: Да откажеш на Барселона за пари...
Снимка: Getty Images/Guliver

14110 0

За повечето футболисти оферта от испанския шампион и доминант в Европа през последните години Барселона е сбъдната мечта. Не така обаче смята защитникът на Евертън Джон Стоунс, поне според вестник "Дейли Мейл".

Въпреки че Евертън се представи безлично през последния сезон в Премиършип и завърши на 11-то място, Стоунс е желан от Барселона за заместник на Хавиер Масчерано.

"Дейли Мейл" обаче цитира агента му Пол Мартин, според който предлаганата заплата от каталунците в размер на 90 хиляди паунда седмично е "значително по-ниска" от това, което 22-годишният бранител би получавал в някой гранд от Англия.

Така вместо да се радва на почти гарантирани трофеи всяка година, Стоунс предпочита да прибира над 100 хиляди паунда седмично от Манчестър Сити. Хосеп Гуардиола е твърдо решен да го привлече в редиците си и при положение че дори Барселона не може да привлече вниманието на защитника, то изглежда ясна следващата му дестинация - "Етихад Стейдиъм".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички