70 милиона са на масата: Манчестър Юнайтед вече преговаря за нов ударен трансфер

Ръководството на Манчестър Юнайтед възнамерява да направи нов ударен трансфер през това лято. "Червените дяволи" вече са установили контакт с тима на Лил относно голямата им звезда Никола Пепе, твърди английското издание "Mirror".

Пепе е оценяван на 70 милиона паунда, а от Лил едва ли са склонни да снижат повече от тази сума. Интерес към играча проявяваха и други два английски гранда - Арсенал и Ливърпул. "Артилеристите" не разполагат с нужните финанси, за да привлекат Пепе, докато Юрген Клоп вече заяви, че няма да предприема големи трансфери през това лято.

50-милионният "дявол", който е определян от феновете за същинска кражба

Феновете на Манчестър Юнайтед са повече от категорични - Арън Уан-Бисака си заслужава всяко едно пени, платено за неговия трансфер на тима на Кри...

Така "дяволите" се превръщат в основен фаворит за подписа на Пепе, който се очаква да замени напускащия Ромелу Лукаку. Именно чрез сумата от трансфера на Лукаку се очаква да бъде закупен футболиста на Лил, който ще задмине като цена най-скъпата придобивка на "дяволите" през това лято - Арън Уан-Бисака.

Междувременно Давид Де Хеа спечели "битката" с Манчестър Юнайтед и става най-скъпоплатения вратар (подробности четете тук).

Още по темата

Please select answer!