5 чужди летни трансфери, които не оставиха своя отпечатък във Висшата лига


5 чужди летни трансфери, които не оставиха своя отпечатък във Висшата лига
Снимка: Gulliver/Getty Images

2017 0

Висшата лига е изключително примамлива и мечта за фоляма част от футболистите. Не е малък обаче броят на на тези, които след трансфер в Англия не успяват да оставят следа и впоследствие страда тяхната репутация. До голяма степен това зависи до чуждестранните играчи, проправящи си път във Висшата Лига. И преаз изминалото лято наплива от чужди играчи беше голям, като за много от тях опита бе разочароващ. Ето 5-ма играчи, които са установили, че е трудно да се приспособиш в Англия, пише англисйкият сайт Givemesport.com.

Николас Отаменди

Защитникът пристигна от Валенсия в Манчестър Сити, но му беше трудно да покаже формата, в която беше в Испания. В Англия аржемтимецът не успява да покаже блестящите си качества, а партньорството му с Мангала в последните мачове е катастрофално и нито един от тях не може да вземе положението в свои ръце при отсъствието на Компани.

Мемфис Депай

Друг новобранец в Манчестър, но тозу път в "червената половина", Мемфис Депай пристигна в Юнайтед от ПСВ Айндховен с големи очаквания. Натискът и очакванията явно са му повлияли, тъй като с пристигнаето си във Висшата лига не донесе искрата, която се очакваше от него. Формата му също така допринесе и за много опасности пред вратата на Юнайтед.

Гьокхан Инклер

Инлер изглеждаше като идеалния кандидат за изпълни ролята на опитен полузащитник в Лестър. Бившият полузащитник на Наполи е силно засенчен от халфовата линия с Н'Голо Канте и Даниел Дринкуотър. Твърдението, че Инклер е играл зле в миналите мачове е пресилено, но просто не се вписва за целите, които имат поставени лидерът в класирането.

Флориан Товен

Нюксъл донякъде имат мания за привличане на френски играчи в последните трансферни прозорци и през лятото отново погледнаха към френската лига. Товен е бил някога обещаващ в бившия си клуб Марсилия . Далеч от тази форма е в Нюкасъл, той има рядко възможност да започна като титуляр.

Педро Родригес

Въпреки че отбеляза гол в последната среща на Челси срещу Съндърланд, то нещата не се развиват според планирания ход за Педро. Бившият играч на Барселона не успя да постигне последователност и да разгърне своите способности. С промяната на треньора очаква да разберем дали ще настъпи промяна и при Родригес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички