267 дни по-късно: Айвън Тони се завърна и измъкна Брентфорд от кризата в голово шоу (ВИДЕО)


267 дни по-късно: Айвън Тони се завърна и измъкна Брентфорд от кризата в голово шоу (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

737 0

Съботният ден (20 януари) в английската Висша лига завърши подобаващо с класика, присъща за Острова. Брентфорд беляза завръщането на своя нападател Айвън Тони с победа с 3:2 над Нотингам Форест у дома на "Джи Тех Къмюнити". Самият английски голаджия дори успя да се разпише след 267 дни отсъствие от професионалните терени.

Айвън Тони се завърна с гол след 8-месечното си наказание

Развой на Брентфорд - Нотингам Форест

Още: Сензационно: Юнайтед намери новия си изпълнителен директор в Манчестър Сити

Головото шоу започна още в третата минута. Резултатът бе открит от гостите след феноменално воле на Данило извън наказателното поле, което не остави шансове на противниковия страж.

Брентфорд отговори в 19-ата минута с гол от пряк свободен удар на Айвън Тони. Това бе първи гол на англичанина след завръщането му от 8-месечното наказание за залози.

Останалите попадения паднаха през втората част. Лондончани осъществиха обрат в 59-ата минута. Матиас Йенсен центрира чудесно и намери Бен Мий, който нанесе мощен удар с глава и даде преднина на "пчеличките". Само 6 минути по-късно обаче Калъм Хъдсън-Одой центрира и намери Крис Ууд, който вкара за 2:2.

Още: Абсолютна издънка във Висшата лига е напът да стане милиардер на 35 години

Това обаче далеч не бе всичко, защото Брентфорд отново си върна преднината. Расмусен центрира много точно и намери Нийл Мопе. Вторият си създаде сам пространство и вкара наистина красив гол за 3:2.

С победата Брентфорд прекъсна кошмарна серия от пет поредни загуби в английския елит. Момчетата на Томас Франк са вече на 14-ата позиция с актив от 22 точки, докато Нотингам се свлича надолу и вече е 16-и с 20 пункта. На лондончани им предстои среща с Тотнъм, а Форест ще играе с Арсенал. 

"Швейцарското ножче" на Микел Артета е и скритото оръжие на Арсенал на "Емирейтс"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички