Залози на живо за Евротурнири 2022


Залози на живо за Евротурнири 2022
Снимка: uefa.com

963 0

Макар и все още във фаза квалификации, евротурнирите вече са в ход и радват футболните фенове с несравними емоции. Те ни предоставят и нови възможности за залози на живо, което е сред основните инструменти на потребителите, тестващи възможностите си при онлайн букмейкърите.

Разбира се, всички знаем кои са активните в момента Евротурнири - Лига Европа, Шампионска лига и Лига на конференциите. За съжаление, някои от българските представители вече отпаднаха, докато други продължават с участието си.

Бъдете сигурни, че сред различните коефициенти за мачове на WINBET ще откриете страхотни възможности. Нека разгледаме някои от акцентите, които ни очакват през следващата седмица:

Шампионска лига

Българският първенец Лудогорец отпадна от квалификациите за Шампионска лига, където достигаме фазата плейофи - последното стъпало преди влизане в групите на турнира.

Тук имаме на разположение доста дербита, които можем да използваме и за залози на живо в WINBET. Двубоят между Глазгоу Рейнджърс и ПСВ определено буди интерес, докато срещата между Динамо Киев и Бенфика е не по-малко интересна. Украинският тим прави истински геройства в надпреварата, продължавайки да прогресира въпреки войната там.

“Екзекуторът” на Лудогорец Динамо Загреб също е близо до групите на Шампионската лига, но ще трябва да се справи със съпротивата на норвежкия Бодо/Глимт.

Лига Европа

Отпадайки от Шампионската лига, Лудогорец продължава европейското си участие в Лига Европа. Там “орлите” също са много близо до груповата фаза, но за целта трябва да отстранят литовския Жалгирис. Този съперник не е за подценяване, имайки предвид, че в квалификациите за Шампионска лига успя да елиминира шведския гранд Малмьо с победа и в двата мача.

В същото време интересни сблъсъци не липсват и тук. След разочароващото си отпадане от Шампионска лига, Фенербахче ще опита да стигне поне до групите на втория по сила турнир. Турският колос ще има за съперник австрийския Аустрия Виена. Интерес предизвиква и двубоят между Цюрих и Хартс, където швейцарският прагматизъм ще се изправих срещу просволутия британски дух за победа.

Лига на конференциите

Лигата на конференциите е другият европейски турнир, където все още имаме участник - ЦСКА-София. “Армейците” продължиха напред в надпреварата въпреки загубата си от Сейнт Патрикс в първия мач у дома. Снощи момчетата на Саша Илич спечелиха като гости и достигнаха плейофите на надпреварата.

Сега ЦСКА е на само крачка от груповата фаза на Лига на конференциите, но препятствието е голямо - един от грандовете на швейцарския футбол Базел. “Армейците” ще са домакини в първата срещам като целта ще бъде постигането на удобен резултат преди тежкия реванш. Със сигурност обаче ЦСКА трябва да подобри значително нивото спрямо това, което демонстрира срещу Сейнт Патрикс.

В същото време малтийският Хамрун Спартанс, който елиминира Левски от турнира, ще се изправи срещу Партизан в битка за класиране в груповата фаза на Лига на конференциите. Тук се включват и представители на най-силните първенства, каквито са Фиорентина, Кьолн, Ница и Виляреал.

Отново ви напомняме да не пропускате да направите своите залози на живо в WINBET за мачовете от Евротурнири 2022. Ако сте нов потребител на оператора, задължително се възползвайте и от щедрия му начален бонус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички