Въпреки обвинението в изнасилване: ПСЖ включи Хакими в групата за сблъсъка с Байерн Мюнхен


Въпреки обвинението в изнасилване: ПСЖ включи Хакими в групата за сблъсъка с Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images

1742 0

Пари Сен Жермен включи Ашраф Хакими в състава си за мача с Байерн Мюнхен в Шампионска лига, въпреки че продължава разследването по обвинение за изнасилване към мароканеца.  ПСЖ има да навакса, след като Байерн Мюнхен победи с 1:0 в първия 1/8-финален сблъсък.

Ще играе ли Хакими за ПСЖ?

На 3 март френски прокурори обявиха, че официално са обвинили Хакими в изнасилване и е разпитан заради инцидент, който се е случил в дома му в Париж в събота, 25 февруари. Въпреки това ПСЖ добави Хакими към своя отбор за решаващия им сблъсък от Шампионска лига с Байерн Мюнхен.

Клубът не е посочил дали Хакими ще започне в двубоя, въпреки че той участва пълноценно в тренировката на отбора в понеделник. Хакими не взе участие в сблъсъка на ПСЖ с Нант в събота, въпреки че бе заснет на трибуните. Той се появи и на наградите "The Best" на FIFA в същия ден, когато беше разкрито, че е разследван.

На десния бек е позволено да играе срещу Байерн, тъй като той може законно да напусне територията на Франция, въпреки че е разследван. Не може обаче да осъществява контакт с жертвата.  По-рано днес ПСЖ получи голям удар, след като стана ясно, че Неймар ще бъде опериран и няма да играе до края на сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички