ВИДЕО: Кошмарна нощ за Реал Мадрид в Амстердам


ВИДЕО: Кошмарна нощ за Реал Мадрид в Амстердам
Снимка: Guliver/GettyImages

3533 0

Футболистите на Реал Мадрид имаха много тежка нощ в Аместердам, по-малко от 24 часа преди гостуването си на Аякс в първи мач от осминафиналите на Шампионска лига. Водената от Сантиаго Солари селекция имаше безсънна нощ, след като ултраси на холандския гранд "навестиха" хотела на "белия балет".

В 3 часа сутринта край хотела на испанския тим избухна мощна заря, а няколко фена не спряха да пеят песни и да викат под прозорците на сградата, в която са отседнали европейските шампиони. След като събудили всички хора в и около хотела, феновете са се разбягали, но не за дълго.

Полицията е реагирала много бързо и още в ранни зори са били арестувани 4 фена, които са организирали "мероприятието". Това обаче се случва за пореден път на "кралете", които бяха "атакувани" през нощта от фенове преди финала в Шампионска лига през миналата година.

В навечерието на поредния мач на Реал Мадрид в турнира стана ясно, че бившият наставник на тима Зинедин Зидан е фаворит за нов треньор на един от най-добрите английски отбори (подробности тук)!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички