Венгер: Mачът с ПСЖ ще ни покаже къде се намираме


Венгер: Mачът с ПСЖ ще ни покаже къде се намираме

1470 0

"Мачът с ПСЖ ще бъде голям тест за нас, с който ще можем да преценим къде се намираме през този сезон в сравнение с другите отбори", коментира мениджърът на Арсенал Арсен Венгер преди утрешната среща между двата тима.

"Артилеристите" започват участието си в Шампионска ли с гостуване на "Парк де Пренс", като Венгер вярва, че този път възпитаниците му могат да постигнат повече в турнира, след като в последните 6 години стигаха до 1/8-финалите.

"Преди играех с много по-млади състави, защото нямахме достатъчно ресурси, заради строежа на стадиона. Сега разполагам с по-опитни играчи. Футболистите са на възраст между 24 и 30 години, което ти дава перфектният баланс между физическа сила и опит. Ние обаче ще продължим да даваме шансове на младите играчи", сподели Венгер.

"В момента ПСЖ са над всички във Франция, а Лига 1 винаги е произвеждала добри отбори и играчи", допълни наставникът на лондончани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички