Ювентус ше се изправи срещу Севиля без най-големите си звезди


Ювентус ше се изправи срещу Севиля без най-големите си звезди
Снимка: Guliver/Getty Images

1510 0

Италианският шампион Ювентус трябва дасе справи без звездите си в нападение Пауло Дибала  и Гонсало Игуаин при важното гостуване на Севиля в Шампионска лига. Аржентинските голмайстори са с контузии и въобще не излетяха с "бианконерите" за визитата на негостоприемния стадион "Рамон Санчес Писхуан".в Севиля.

Дибала е с контузия още от мача с Милан и възстановяването му върви по-бавно от очакваното. Игуаин пък има проблеми в десния крак след съботния успех с 3:0 над Пескара в Серия "А".

Неговото състояние ще бъде следено през следващите дни, след което ще стане ясно колко време ще отсъства от терените. Така единственият здрав опитен нападател на "старата госпожа" остава Марио Манджукич.

Това означава, че хърватският национал със сигурност ще поведе атаката в Испания, а по-крилата най-вероятно ще му помагат Хуан Куадрадо и Алекс Сандро, което ще отвори титулярно място за ветерана Патрис Евра. Това най-вероятно означава, че на наставника на "старата госпожа' ще му се наложи да прекрои схемата си, която обикновено е с двама чисти нападатели.

Аут за мача е и бранителят Меди Бенатия, но добрата новина за Юве е, че Джорджо Киелини е готов  за мача.Двубоят е утре от 21.45 часа наше време и е директен сблъсък за 1-то място в група "Н" на Шампионска лига. В момента андалусийците са лидери с 10 точки, докато торинци имат 8 т.

Ето и групата на Ювентус за мача:

Вратари: Буфон, Нето, Аудеро

Защитници: Киелини, Сандро, Бонучи, Алвеш, Ругани, Евра

Халфове: Пянич, Кедира, Куадрадо, Маркизио, Ернанес, Лемина, Асамоа, Стураро, Мерио

Нападатели: Манджукич, Кийн

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички