Трима се борят за едно титулярно място за Реал срещу Байерн


Трима се борят за едно титулярно място за Реал срещу Байерн
Снимка: Guliver/GettyImages

1545 0

Старши-треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан вече е наясно с играчите, на които ще разчита в първия мач от полуфиналите на Шампионска лига срещу Байерн Мюнхен. Рунд №1 от спектакъла между двата тима е на "Алианц Арена" в сряда вечер, а френският специалист вече е наясно с 10 от 11-те футболисти, които ще играят като титуляри в предстоящия двубой.

Сред титулярите попада Иско, който в последните седмици се установи като ключов за Реал състезател, въпреки че беше в слаба форма през първата половина на сезона. Той заслужи доверието на наставника и ще започне от първата минута от сблъсъка в Мюнхен. Други 9 титуляри също са ясни, като на вратата ще бъде Кейлор Навас, а останалите ще са Карвахал, Варан, Рамос, Марсело, Каземиро, Кроос, Модрич и Кристиано Роналдо.

В битка за последното титулярно място са се вкопчили Карим Бензема, Марко Асенсио и Лукас Васкес. Френският таран е напълно незабележим напоследък на терена, като формата му регресира от седмица на седмица. В същото време и Асенсио, и Васкес бяха с ключова роля в мачовете срещу ПСЖ и Ювентус от предходните фази в турнира.

Гарет Бейл със сигурност ще седне на пейката, тъй като е загубил окончателно доверието на Зинедин Зидан и към момента не е футболист, на когото Зизу разчита в големите мачове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички