Треньорът на Челси Томас Тухел с коментар за контузиите на Ромелу Лукаку и Тимо Вернер


Треньорът на Челси Томас Тухел с коментар за контузиите на Ромелу Лукаку и Тимо Вернер
Снимка: Getty Images

1422 0

Старши треньорът на Челси Томас Тухел бе доволен от победата на своя тим с 4:0 в Шампионската лига срещу шведския Малмьо и разкри какви травми са получили двамата му нападатели, за да се наложат принудителните им смени:

"Лукаку е с усукан глезен, а Вернер има разтегнато сухожилие. Предполагам, че ще са извън строя за няколко дни. Като цяло нямаме много проблеми с контузени футболисти, с изключение на Кристиан Пулишич, но всеки отсъстващ липсва на отбора. Предстоят ни много мачове, така че просто трябва да намерим изход от ситуацията, а не да търсим извинения", заяви той.

"И Ромелу, и Тимо бяха в добра форма. Двамата създаваха много опасности за протвниците, но сега момчетата, които ще получат шанс, трябва да го използват. Такива неща се случват в хода на сезона и не можем да се оправдаваме".

"Доволен съм от самия мач. Целта ни беше не само да победим, но и да покажем добра игра. Направихме го, което ме радва. Действахме динамично и до момента, в който поведохме с 4:0, играхме прекрасно", каза още на пресконференцията след срещата треньорът на Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички