Томас Тухел с идея кой ще вкара от Байерн Мюнхен на Реал Мадрид


Томас Тухел с идея кой ще вкара от Байерн Мюнхен на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

1250 0

Ръководителят на Байерн Мюнхен - Томас Тухел, даде традиционната пресконференция преди първия 1/2-финал от Шампионска лига. Явно германецът вярва, че неговият отбор ще вкара поне един гол.

Тухел не се сравни с Анчелоти

Той прогнозира, че попадението ще бъде дело на Серж Гнабри, който отсъства няколко седмици заради контузия. Преди нея германецът вкара четири гола и даде асистенция в рамките на пет мача. 

Тухел отчете и липсата на Карим Бензема. Именно французинът реши последния елиминационен спор между отборите (през 2018 г.). Тогава в реванша нападателят заби два гола и с общ резултат 4:3 "кралете" продължиха напред. 

Коментарът на Тухел

"Утре Гнабри ще вкара. Не знам защо, но съм сигурен в това.

За последно срещу Реал Мадрид се изправих с Челси. Голямата промяна вече е отсъствието на Бензема, който беше голямата заплаха в нападение. Те компенсираха това, като промениха частично схемата и превърнаха Белингам в универсален играч, който заема много позиции на терена.

Съперникът още разполага с футболисти като Кроос или Модрич, които създаваха атаките дълго време. Ще трябва да акцентираме на нападението си, но без да подценяваме защитата. Зависим от намирането на този баланс", обясни специалистът в навечерието на първия спор. 

Следете Байерн Мюнхен - Реал Мадрид НА ЖИВО със SportLive.bg!

Още: Томас Тухел се спречка с Ули Хьонес след обвинение на почетния президент

Шеф в Байерн "уби" петицията на феновете за оставането на Томас Тухел

Томас Тухел обяви кой ще играе и кой ще вкара гол на Реал Мадрид

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички