Суарес: Знаем колко трудна задача имаме, но нищо не е невъзможно


Суарес: Знаем колко трудна задача имаме, но нищо не е невъзможно
Снимка: Getty Images/Guliver

1673 0

След като загубиха катастрофрално първата среща с 4:0 в Париж, играчите на Барселона гледат позитивно към днешния реванш от 1/8-финалите на Шампионска лига, който ще се играе на "Камп Ноу".

Все още няма отбор, който е продължавал в следващата фаза на турнира, след като губи първата среща с четири гола разлика, но Луис Суарес и съотборниците му са готови да пренапишат историята.

"Всички знаем колко е трудна мисията ни, но във футбола няма нищо невъзможно. Ако има тим, който може да вкара четири гола, това е Барселона. Всичко ще се нареди. Трябва да сме спокойни и ще успеем. Знаем, че играем срещу отбор от световна класа. Мина много време от тежката загуба в Париж. Беше ни трудно първите няколко дни, но хубавото на футбола е, че в кратък период от време отборът може да се събере и да направи обрат. 

Имаме на разположение 90 минути, в които трябва да сме спокойни и да реализираме шансовете си. Статистиката показва, че в реваншите вкарваме доста попадения. Публиката също ще ни помогне много. Всички сме се подготвили психически и физически за тежкия двубой тази вечер", сподели Суарес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички