Солскяер предупреди играчите си за "мръсни трикове" от страна на Барселона


Солскяер предупреди играчите си за "мръсни трикове" от страна на Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1708 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер предупреди играчите си да очакват мръсни трикове от Барселона в тазвечершния четвъртфинален сблъсък между двата тима в Шампионска лига. Той визира "царете на провокациите" Серхио Бускетс и Луис Суарес.

Норвежкият специалист е предупредил отбора си да контролират емоциите си и да не влизат в неприятности. В противен случай капитанът на гостите Лионел Меси ще ги накаже, съобщава "Daily Mirror".

"Колко гола е вкарал Меси от преки свободни удари? Затова трябва да бъдем внимателни, а реферите да не се подават на тези малки трикове. Отборът разговаря за това. В предишния кръг играчите на ПСЖ се позиционираха за фаулове, но такъв е европейският футбол. Тук трябва да бъдете по-търпеливи, когато отнемате топката", е цитиран да казва Солскяер.

"Такива играчи крият някакви трикове в ръкавите си, те умело провокират. Този мач беше урок за нас. Мога да почувствам това напрежение, тази наслада. На тренировките днес и вчера можеха да се видят играчи, които са нетърпеливи да влязат в бой", допълни норвежецът. А какви проблеми има да решава той за мача вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички