Ще има ли отново отложени мачове? УЕФА обяви мерките за сигурност довечера


Ще има ли отново отложени мачове? УЕФА обяви мерките за сигурност довечера
Снимка: Getty Images/Guliver

1362 0

От УЕФА обявиха, че няма доказателства за готвени атаки на днешните мачове от Шампионска лига, но въпреки това охраната по стадионите ще бъде увеличена, а проверките ще бъдат по-стриктни, за да се осигури напълно безопасното провеждане на битките в Мюнхен, Дортмунд и Мадрид.

"Въпреки че няма налични доказателства за каквато и да е опасност за мачовете тази вечер, искаме да уверим отборите, официалните лица и феновете, че УЕФА залага на най-високите стандарти на сигурност и ще затегне допълнително охраната на мачовете, защото безопасността на всички е нашият най-висок приоритет.

Следствие на инцидента в Дортмунд, УЕФА, със съдействието на полицията, охранителните служби и клубовете, ще направи допълнителни проверки на сигурността на всички мачове. Мерките за сигурност ще бъдат повишени и, ако счетем за необходимо, ще бъдат увеличени", пише в официалното изявление на ръководния орган на европейския футбол.

Тази вечер ще се изиграят три двубоя от Шампионска лига - Борусия Дортмунд срещу Монако, Байерн Мюнхен срещу Реал Мадрид и Атлетико Мадрид срещу Лестър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички