Серхио Агуеро и Марио Балотели не можаха да повярват какви голове вкара Бензема (ВИДЕО)


Серхио Агуеро и Марио Балотели не можаха да повярват какви голове вкара Бензема (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1806 0

Манчестър Сити успя да надвие Реал Мадрид с 4:3 в първия полуфинал между двата отбора в Шампионска лига, а мненията за дербито са разностранни. Въпреки само единия гол разлика в срещата, "гражданите" пропиляха дозина чисти положения, а своевременно се появиха кадри на Серхио Агуеро и Марио Балотели, които правят импровизиран коментар на дербито в мрежата. 

Двамата невероятни нападатели бяха в чудесно настроение до първия гол на Бензема, който свали усмивките от лицата им. "Небесносините" поведоха с 2:0 още в самото начало на срещата, а две минути преди шедьовъра на французина, Марез можеше да покачи резултата за домакините. 

С "казах ти" реагира оттеглилият се аржентински нападател на чудесното попадение, а бившият италиански национал описва попадението като "невероятно".       

"Лудост е. Те имаха само един шанс, но Бензема е невероятен играч. Трябваше да го опазят в тази зона и да не го оставят сам. Зинченко го пазеше добре, не знам какво се случи... Колко добре стреля", коментира Агуеро, който видимо бе в шок от случилото се. 

А ето как реагира и Карло Анчелоти на едно от попаденията на машината за голове - Карим Бензема!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички