Садио Мане скоро ще обяви плановете си за бъдещето, ето кога ще го стори


Садио Мане скоро ще обяви плановете си за бъдещето, ето кога ще го стори
Снимка: Getty Images

1573 0

Африканската звезда на Ливърпул Садио Мане обяви, че ще разкрие плановете си за бъдещето след финала в Шампионската лига. В него мърсисайдци ще се изправят срещу Реал Мадрид в Париж, а сблъсъкът е тази събота, 28 май. Срещата ще може да следите НА ЖИВО със Sportlive.bg!

Договорът на сенегалецът с английския гранд е за още една година, но вече е спряган с Байерн Мюнхен или Барселона. Ръководните фактори в настоящия клуб на Мане се нададяват той да остане, но футболистът също е намеквал през годините, че може да подсили именно каталунците. 

В интервю пред Sky Sports нападателят заяви, че ще коментира публично плановете си съвсем скоро. "Със сигурност ще бъде специално да спечелим Шампионската лига. Но на въпроса за бъдещето ми ще отговоря след финала с Реал Мадрид", заяви 30-годишният Мане.

Сенегалецът бе един от основните футболисти за Клоп през кампанията, като записа 34 мача във Висшата лига, в които заби 16 попадения и асистира на два пъти. Той е в клуба от 2016 г., а най-силният му сезон в елита на Англия е 2018/2019, когато вкарва 22 гола за 36 срещи. 

А ето дали ще остане в клуба Мо Салах!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички