Роналдо: Шампионска лига е турнирът на Реал Мадрид


Роналдо: Шампионска лига е турнирът на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

852 0

Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо изрази задоволство от успешния старт на „белите“ в тазгодишното издание на Шампионската лига. Актуалният носител на трофея започна новата кампания с убедителна победа като домакин с 3:0 над кипърския Апоел Никозия в мач от Група H. Две от попаденията бяха дело именно на португалеца, който се разписа в 12-ата и в 51-ата минута от дузпа, с което вече има 107 гола в надпреварата.

„Все още има да изминем доста път, така че нека гледаме мач за мач. Първо трябва да преминем груповата фаза, а след това ще гледаме по-напред, заяви Роналдо пред официалния сайт на УЕФА.

"Разбира се, че искаме да спечелим надпреварата. Шампионската лига е турнирът на Реал Мадрид и нашата цел е да го спечелим“, продължи носителят на Златната топка, който пропусна старта на шампионата в Примера заради наказание. „Щастлив съм, че отново съм на терена. Това е много различен турнир и за мен бе много важно отново да играя и да бележа попадения. Успях да помогна на своя тим и съм доволен от този факт.

Това бе мач, който трябваше да спечелим – играехме у дома и искахме да стартираме с победа в Шампионската лига. Изправихме се срещу по-дефанзивен отбор, но смятам, че се представихме добре. Можехме да отбележим повече попадения, но в крайна сметка и този резултат е добър и сме доволни от добрия старт“, допълни още Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички