Роналдо се вълнува, че пак ще играе със Спортинг


Роналдо се вълнува, че пак ще играе със Спортинг

1813 0

Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо изрази вълнението си от предстоящия двубой на "белия балет" срещу родния му клуб Спортинг (Лисабон) в групите на Шампионска лига.

ЗАБРАВЕТЕ ШАМПИОНСКА ЛИГА - ЛИГАТА НА БОГАТИТЕ ПОЧВА ПРЕЗ 2021 ГОДИНА

За втори път в кариерата си Роналдо ще се изправи срещу своя бивш тим, като това се случи през сезон 2007/08, докато португалецът още носеше екипа на Манчестър Юнайтед. Той дори се разписа в двата мача при успехите с 1:0 и 2:1, като във втория случай донесе успеха с попадение от пряк свободен удар в добавеното време.

Роналдо често наказва бившите си отбори, след като стори същото и през 2012/13 на осминафиналите, когато Реал Мадрид се изправи срещу Манчестър Юнайтед. Португалецът реализира също в двата мача при успехите с 1:0 и 3:2.

"Специален мач със специален отбор. Исках да се паднем пак със Спортинг, защото те са много добър отбор и ще бъде пореден специален момент в живота ми. И преди съм играл срещу Спортинг, както и срещу Бенфика и Порто, така че е привилегия отново да мога да го направя", заяви Роналдо пред официалния сайт на УЕФА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички