Рио Фърдинанд: Смолинг просто събуди звяра в Меси


Рио Фърдинанд: Смолинг просто събуди звяра в Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

3668 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд смята, че защитникът на тима Крис Смолинг частично е виновен за блестящото представяне на капитана на Барселона Лионел Меси във втория мач между двата тима в четвъртфиналите на Шампионска лига. Аржентинецът вкара 2 бързи гола и предреши изхода от втория двубой. Според Фърдинанд с играта си и двете попадения Меси е отговорил на първия мач между двата тима, в който Смолинг му разкървави носа и клепача при удар с лакът в единоборство.

"Той просто оживя. Това е едно от най-добрите индивидуални изпълнения, които някога съм виждал с очите си. Смолинг го удари в първия мач и, може би, това бе най-лошото нещо, което можеше да се случи. В него се събуди звяр", заяви бившата звезда на "червените дяволи" пред "BT Sport".

"Когато говорим за играч с такава класа, понякога просто трябва да признаеш, че той е прекалено добър. Просто да го видиш с очите си. Хората, които бяха днес на стадиона, ще кажат: "бях там и видях Меси". Реваншът беше отмъщение за него, и това бе хладно отмъщение. Хората може да казват, че тази Барса не е толкова добра, както предишните им отбори, но с Меси в състава те могат да победят всеки", категоричен е британецът. Вижте какво се случи между Меси и Смолинг на "Олд Трафорд" в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички