Реал Сосиедад - ПСЖ по ТВ: Къде да гледаме реванша от 1/8-финалите в Шампионска лига?


Реал Сосиедад - ПСЖ по ТВ: Къде да гледаме реванша от 1/8-финалите в Шампионска лига?
Снимка: GettyImages

1537 0

След поражението в първия осминафинален мач в Шампионска лига от ПСЖ с 0:2, задачата на Реал Сосиедад изглежда сложна. В допълнение и формата на отбора не е от най-добрите като в последните си мачове в Испания има две поражения за първенство и отпадна от турнира за Купата на Краля.

ПСЖ няма право на грешка

ПСЖ ще излезе на терена една идея по-спокоен, предвид аванса, който има след срещата в Париж. Въпреки, че се намират в серия от две поредни равенства в шампионата, лидерът във френското първенство излиза стимулиран за класиране към следващата фаза.

И двата лагера има куп отсъстващи. За домакините това са Меркеланс, Муньос, Одриосола и Фернандес, а Баренечеа е под въпрос. Сред парижани контузени са Асенсио, Кимпембе и Шкринар.  

Още: ПСЖ очаква от Килиан Мбапе последен голям жест и да опрости още една солидна сума

Къде да гледаме?

Двубоят Реал Сосиедад - ПСЖ е от 22:00 часа българско време и ще бъде предаван в ефира на "Max Sport 4". Всичко най-интересно около двубоите в Шампионска лига ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

Драмата е пълна: Равенството на Монако - ПСЖ остана на заден план, тъй като Килиан Мбапе бе заменен на полувремето (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички