Реал Мадрид - РБ Лайпциг по ТВ: Къде да гледаме мача в Шампионска лига?


Реал Мадрид - РБ Лайпциг по ТВ: Къде да гледаме мача в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

2806 0

Действащият шампион на Европа Реал Мадрид излиза тази вечер срещу немския Ред Бул Лайпциг във втори мач от групите на Шампионска лига. "Кралете" са безпогрешни от началото на новия сезон, като имат само победи - пет успеха в Ла Лига, един в Шампионска лига (срещу Селтик), а също така и спечелиха Суперкупата на Европа (срещу Айнтрахт).

Следващото изпитание за възпитаниците на Карло Анчелоти е РБ Лайпциг, който от миналата седмица е с нов наставник - Марко Розе. "Червените бикове" прибегнаха до треньорска рокада, след като започнаха кампанията си в Шампионска лига с тежко поражение от Шахтьор с 1:4 като домакин. Още в дебюта си обаче Розе изведе Лайпциг до победа с 3:0 над Борусия Дортмунд.

Реал Мадрид няма да може да разчита на големия си лидер в атака Карим Бензема, който се контузи при победата срещу Селтик в първия мач. Въпреки това "кралете" имат достатъчно класни нападатели, за да се справят и без французина. Реал е фаворит на букмейкърите срещу Лайпциг, като можете да видите коефициентите за мача в линка.

Двубоят на "Сантяго Бернабеу" ще започне в 22:00 часа българско време и ще бъде излъчен пряко в ефира на bTV Action. Освен това можете да следите Реал Мадрид - РБ Лайпциг НА ЖИВО в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички