Първите думи на Зидан след големия триумф в Шампионска лига


Първите думи на Зидан след големия триумф в Шампионска лига
Снимка: Guliver/GettyImages

1962 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан продължава да пише история. С победата над Ювентус "кралския клуб" успя да се превърне в първия тима, защитил си трофея си. Зизу не скри задоволството си от това, като допълни, че сега трябва само и единствено всички в Реал да се радват. 

"За мен няма значение дали сме спечелили миналата година, или сега. И двата трофея са ми еднакво важни. За мен това е един много щастлив ден. Да спечелим в последия кръг първенството на Испания, а сега и Шампионска лига е нещо много хубаво", сподели Зидан.

"Това е една година, която няма да забравя. Искам да поздравя всички, които са взели участие в нея. Всеки един работеше и това, което направихме, не е никак, никак малко. Вижда се, че когато работиш може да постигнеш всичко. И преди съм казвал, че искам да печеля финали. Не знам дали се вижда, че съм доволен, но вътрешно съм много щастлив. Много съм доволен".

Относно бъдещето му в Реал: "Всичко за бъдещето ми е ясно. Това, което трябва да направим сега, е да се радваме", заяви Зизу.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички