Порто - Милан по ТВ: Къде да гледаме мача от Шампионска лига?


Порто - Милан по ТВ: Къде да гледаме мача от Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

1339 0

Шоуто с марка "Шампионска лига" се завръща с пълна сила. Един от сблъсъците във вторник (19 октомври) вечер е между два тима с големи традиции в състезанието - португалският гранд Порто и италианският Милан.

Привържениците на "росонерите" бяха повече от щастливи, когато любимците им се завърнаха в най-престижния европейски клубен турнир, но сега любимият им тим е пред угрозата да отпадне рано-рано, след като жребият го постави в много трудна група.

Италианците са последни в класирането с две поражения в два мача (от Ливърпул и Атлетико Мадрид) и ще трябва задължително да търсят успеха срещу Порто, ако искат да запазят шансовете си. "Драконите" не са в много по-различна позиция и имат 1 пункт, след като загубиха от мърсисайдци, но взеха точка от "дюшекчиите".

Последната официална среща между тези съперници е чак от 2003 година, когато на 29 август "росонерите" побеждават с 1:0 във финала на Суперкупата на Европа.

Милан има много проблеми с контузени, като сред играчите, които няма да вземат участие, са Брахим Диас, Алесандро Флоренци, Тео Ернандес, Кеси, Майнян и Анте Ребич. Златан Ибрахимович обаче ще може да играе!

Мачът на "Ещадио до Драгао" започва в 22:00 часа българско време и ще бъде предаван пряко по Max sport 2.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички