Помните ли стартовия състав на Ливърпул при последната среща с Наполи?


Помните ли стартовия състав на Ливърпул при последната среща с Наполи?
Снимка: Gulliver/GettyImages

2951 0

След пристигането на Юрген Клоп, играта на Ливърпул тръгна мощно нагоре. Мърсисайдци се представят отлично в началото на тази кампания, като все още са без поражение във Висшата лига, а в Шампионска лига стартираха с победа над ПСЖ на "Анфийлд". Следващият съперник на "червените" в турнира на богатите е Наполи, като двете селекции ще премерят сили в сряда в Неапол.

За последно двата отбора мериха сили през ноември 2010 година в турнира Лига Европа. Тогава легендата на Ливърпул Стивън Джерард вкара хеттрик, за да изведе английския тим до победата у дома. Халфът се появи на почивката и вкара три попадения в рамките на 14 минути, като в срещата тогавашният мениджър Рой Ходжсън шокира със стартовия състав, с който излезе срещу неаполитанци.

В момента в Ливърпул се подвизават някои страхотни футболисти в лицето на Алисон, Върджил ван Дайк, Мохамед Салах, Садио Мане и Роберто Фирмино. Не така обаче изглеждаше тимът преди 8 години.

Стартов състав на Ливърпул срещу Наполи през 2010 година:

СТИВЪН ДЖЕРАРД КОМЕНТИРА КАКВО ЛИПСВА НА СЕГАШНИЯ ЛИВЪРПУЛ

Хосе Рейна, Глен Джонсън, Сотириос Кириакос, Джейми Карагър, Пол Кончески, Кристиан Поулсен, Раул Мейрелеш, Джонджо Шелви, Джеймс Спиъринг, Милан Йованович, Давид Нгог.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички