Почетино: Кейн проведе впечатляващ мач


Почетино: Кейн проведе впечатляващ мач
Снимка: Gulliver/GettyImages

911 0

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино похвали специално Хари Кейн, който реализира и трите гола за победата над АПОЕЛ Никозия с 3:0 в Шампионска лига.

"Труден мач. Съперникът беше много мотивиран, но за нас беше важно да победим. Нямахме право да губим точки тук и отборът показа фантастичен футбол. Зарадва ме играта на момчетата, които не толкова често излизат на терена. Разбира се, че съм доволен от хеттрика на Кейн. Хари проведе изключителен мач. Щастлив съм, тъй като в някои мачове доминирахме, но не успявахме да вкараме. Днес реализацията бе на нужното ниво", каза Почетино.

Хари Кейн също подчерта, че резервите са се представили на много високо ниво. "Аз и целият отбор може да се гордеем с този мач. Старая се да бележа във всеки мач, а хеттрикът е допълнителна награда за мен. Тотнъм превъзхождаше АПОЕЛ в реализацията, а този компонент е много важен в Шампионската лига. Няколко основни играчи не можаха да излязат на терена днес, но момчетата, които ги замениха, изглеждаха чудесно. Разполагаме със солиден отбор и трябва да сме готови във всеки момент да излезем на терена. Победата над който и да е противник с 3:0 винаги е добър резултат".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички