Пянич: Най-важното е да се поучим от грешките си


Пянич: Най-важното е да се поучим от грешките си
Снимка: Guliver/Getty Images

1070 0

Полузащитникът на Ювентус Миралем Пянич заяви, че е разочарован от загубата от Барселона, но не трябва да се преувеличава с критиката към „бианконерите“ Вчера миналогодишният финалист от Шампионска лига допусна загуба с 0-3 от Барселона в мач от група D на най-престижния клубен турнир.

"Не трябваше да допускаме толкова лесен гол през първото полувреме. Представихме се на ниво през първата част, бяхме в играта и имахме своите шансове“, коментира Пянич.

"Барселона определено пое инициативата, след като отбеляза попадение. Можехме да се представим много по-добре, но това ще ни бъде за урок. Ние сме в самото начало на Шампионска лига, но все пак е жалко, защото можехме да се представим доста по-добре", добави 27-годишният футболист на "Старата госпожа".

"Това е само първата ни среща в групата, така че хората преувеличават с критиката. Отборът ще реагира моментално, както и винаги го е правел. Ние загубихме от страхотен отбор, а и ни липсваха страшно много футболисти. Можехме да отбележим ако бяхме по-агресивни в атака, но най-важното е да се поучим от грешките си", обобщи атакуващият халф на Юве.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички