Наполи и Арсенал в търсене на чудото на 1/8-финалите в Шампионска лига


Наполи и Арсенал в търсене на чудото на 1/8-финалите в Шампионска лига
Снимка: Guliver/GettyImages

936 0

След седмица почивка, отново е време за емоции с Шампионска лига. Тази вечер ще се изиграят първите два в програмата реванши от осминафиналите на надпреварата.

В единия от тях Наполи посреща европейския шампион Реал Мадрид след поражение с 1:3 в първия мач. Въпреки негативния резултат, всички в Наполи са убедени, че знаят рецептата и могат да направят истински обрат срещу "кралете".

"Белия балет" е продължавал напред в последните си шест сблъсъка на 1/8-финал, докато Наполи ще се бори за първо попадане на четвъртфиналите.

В състава на Реал е контузен единствено Рафаел Варан, а Маурицио Сари има единствено проблем с Алан и до последно ще бъде по въпрос. 

Във втория 1/8-финален сблъсък на Арсенал ще му е необходимо истинско чудо, за да преодолее Байерн (Мюнхен). В първия мач "артилеристите" бяха разгромени с 5:1 като гост и за реванша им стана изключително трудна задачата.

В състава на домакините няма наказани играчи, като само Санти Касорла е контузен и отпада за двубоя. Под въпрос са и Месут Йозил, Мохамед Елнени и Арън Рамзи.

Байерн пък ще е без капитана си Филип Лаам, който е наказан за мача, а от групата отпадна и контузения Жером Боатенг.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички