Моу намери повод за усмивка и прегърна репортер (ВИДЕО)


Моу намери повод за усмивка и прегърна репортер (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

951 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо намери повод да се усмихне, след като неговият отбор оцеля в гостуването си на Севиля в мач от Шампионска лига, до голяма степен благодарение на Давид Де Хеа.

Португалецът даде интервю след мача, като определено остана изненадан от поведението на репортера Дес Кели. За разлика от всички останали по време на пресконференцията, именно той беше единственият, който не го попита за Пол Погба, а за изгряващия лидер на халфовата линия Скот МакТоминей. И реакцията на Специалния беше показателна.

"Може ли да те прегърна", попита Моуриньо с усмивка на лицето и прегърна журналиста, който му взе интервю веднага след нулевото реми с "рохибланкос".

"Благодаря ти, това е въпрос. Отидох на пресконференцията и въпросите бяха за Пол. Въпросът трябва да е за това момче. Мисля, че беше фантастичен, справи се добре. Постави под напрежение Банега, което беше важно, за да не му позволим да покаже това, което можеше. Чувстваше се комфортно, запазваше владението на топката. Беше брилянтен", категоричен беше опитният мениджър.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички