Мениджърът на Лестър: Да спечелим Шампионска лига? Защо не?


Мениджърът на Лестър: Да спечелим Шампионска лига? Защо не?
Снимка: Guliver/GettyImages

1488 0

Мениджърът на Лестър Крейг Шекспир е уверен, че тимът му е способен да триумфира с титлата в Шампионска лига. "Лисиците" загубиха първия мач със Севиля с 1:2 в Испания и днес посрещат андалуския отбор на "Кинг Пауър".

"Да спечелим Шампионска лига? Защо не? Още нищо не е решено, трябва да се сражаваме във всеки един мач. Във футбола няма двубои, които са спечелени предварително. Трябва да се стараем да побеждаваме във всеки един мач, да демонстрираме пълно себераздаване и настройка на терена. Длъжни сме да проявим тези качества в мача със Севиля", обяви Шекспир.

Треньорът на Севиля Хорхе Сампаоли пък изрази мнение, че Лестър в настоящия момент играе този футбол, с който стана победител във Висшата лига.

"Лестър отново е този отбор, който спечели английското първенство. Трябва да проявим всички свои най-добри качества, които ни позволяваха да си съперничим с Реал и Барселона в Испания. Нужно е да играем както в гостуванията на Ювентус и Лион (и двете срещи завършиха 0:0, бел.ред). Най-добрият подарък за рождения ми ден (Сампаоли вчера навърши 57 години, бел.ред) ще бъде да намерим място сред осемте най-силни отбори в света. Това е исторически шанс за клуба, за играчите и запалянковците", каза Сампаоли на пресконференцията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички