Мбапе и Неймар тренират с ПСЖ преди важния двубой с Ливърпул


Мбапе и Неймар тренират с ПСЖ преди важния двубой с Ливърпул
Снимка: Getty Images/Gulliver

1257 0

Две от звездите на ПСЖ – Неймар и Килиан Мбапе отново тренират заедно с отбора. Двамата се включиха в заниманието на парижани преди утрешния сблъсък с Ливърпул от Шампионска лига. Те бяха под въпрос за двубоя с мърсисайдци, след като получиха травми по време на международната пауза.

Неймар напусна терена по време на приятелския мач с Камерун с разтежение на десния адуктор, докато световният шампион с Франция бе с контузия на рамото след срещата на "петлите" с Уругвай. Мениджърът на френските първенци Томас Тухел заяви по-рано, че се надява основните му играчи да са възстановени за важния двубой с "червените" в сряда, но не бе сигурен дали това ще се случи.

Разликата между двата тима е една точка в полза на Ливърпул преди сблъсъка на "Парк де Пренс". При победа на възпитаниците на Юрген Клоп и успех на Наполи в другата среща у дома срещу Цървена звезда, ПСЖ отпада от Шампионска лига още в груповата фаза. При успех на французите, обаче, те ще се нуждаят само от точка в последния си мач в Белград срещу "звездашите", за да се класират за осминафиналите в най-престижния европейски клубен турнир.

Междувременно излезе информация, че парижкия клуб е склонен да се раздели с Неймар, но срещу определена сума - ето каква е.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички