Мбапе: Буфон? Всеки ден тренираш, за да се изправяш срещу играчи като него


Мбапе: Буфон? Всеки ден тренираш, за да се изправяш срещу играчи като него

972 0

Младата звезда на Монако Килиан Мбапе коментира предстоящия полуфинал с Ювентус в Шампионска лига. Въпреки че торинци са в ролята на фаворит, монегаските са амбицирани да продължат със страхотното си представяне през сезона.

„Ювентус е страхотен клуб, в предишния кръг елиминираха тима Барселона, който бе сред фаворитите. Те показаха, че разполагат с необходимото да спечелят турнира. Но ние също разполагаме с качествен отбор и ще направим всичко по силите си, за да се класираме на финала. Буфон? Той е един от най-добрите в света, вратар, който ще остане завинаги в историята. Всеки ден тренираш, за да се изправяш срещу играчи като него”, заяви Мбапе.

Нападателят разкри и каква според него е основната причина за силните игри на Монако през кампанията. „Разполагаме с много качествени играчи, като всеки един помага на другия. Това е и причината да имаме толкова много различни футболисти, които реализират попадения. Нашата голяма цел е да спечелим нещо през този сезон, а за да го направим не можем да разчитаме единствено на индивидуалната класа. Трябва да го направим заедно. Това е най-добрият начин да печелиш трофеи”, допълни още френският национал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички