Маурисио Почетино заяви, че Байерн Мюнхен е най-добрият отбор в момента


Маурисио Почетино заяви, че Байерн Мюнхен е най-добрият отбор в момента
Снимка: Getty Images

3062 0

ПСЖ изтегли труден жребий в Шампионска лига и ще се изправи срещу Байерн Мюнхен на 1/4-финалите на турнира. Старши треньорът на парижани направи кратък коментар за клубния сайт преди предстоящия сблъсък в началото на април:

"Щастливи сме, че достигнахме този етап на състезанието. Ние сме сред осемте най-добри отбора в Европа, които започват битките по между си. Шампионска лига е много трудна за печелене. Трябва да играем срещу най-добрите и ще се изправим срещу настоящия шампион. Разбира се, че жребият е труден, но съществуват изненади. Ние ще играем срещу най-добрия отбор на континента в момента.", каза Почетино и добави, че в ПСЖ са оптимисти за предстоящия мач:

"Оптимисти сме и тимът ни ще е конкурентоспособен. Елиминирахме Барселона, а сега сме фокусирани върху Байерн. Имаме една единствена цел - да се класираме за полуфиналите.", категоричен бе аржентинският наставник.

А какво заяви след жребия спортният директор на Байерн Хасан Салихамиджич, четете ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички