Манчестър Юнайтед окапа преди Москва, а Моуриньо не дава гаранции за успех


Манчестър Юнайтед окапа преди Москва, а Моуриньо не дава гаранции за успех
Снимка: Getty Images/Gulliver

1996 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо не може да даде гаранция на феновете, че "червените дяволи" ще продължат силната си серия без загубен мач от началото на сезона. Той все пак обеща, че той и играчите ще продължат да дават всичко от себе си във всеки един двубой.

"Знаете, че не можем да дадем гаранция, че тази успешна серия ще продължи. Но ще се постараем тя да не прекъсва, като играем добре. Двубоите далеч от дома са по-трудни и по тази причина футболистите трябва да дадат всичко от себе си", заяви Жозе на официалната си пресконференция преди следващия мач в Шампионска лига.

"Червените дяволи" гостуват на ЦСКА (Москва), като ще бъдат без трима от ценните си халфове - Майкъл Карик, Маруан Фелайни и Пол Погба.

“Когато сме без Погба и Карик, Фелаини става още по-ценен за нас. Ще ни бъде трудно без него, а и изборът пред мен не е голям. Ще се опитваме да не се фокусираме върху отделни битки в дадени зони по терена. Ще излезем с качествен отбор, който ще се опита да спечели. Това е целта ни. Освен това този тим на ЦСКА (Москва) е най-силният, срещу който се изправям", заяви още Специалния.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички