Манчестър Сити не показа милост и прегази белгийци в Шампионска лига


Манчестър Сити не показа милост и прегази белгийци в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1068 0

Шампионът на Англия Манчестър Сити прегази белгийския Брюж с 1:5 като гост в мач от третия кръг в груповата фаза на Шампионска лига. "Небесносините" не пощадиха своя домакин и му нанизаха пет попадения, а головете можеха да са дори повече.

След половин час игра Жоао Кансело откри резултата, възползвайки се от асистенция на Фил Фодън. До края на полувремето "гражданите" получиха дузпа, която бе реализирана от Рияд Марез. В началото на втората част Кайл Уокър направи преднината на Сити три гола, като за попадението асистира Де Бройне.

В средата на полувремето 19-годишният талант на Манчестър Сити Коул Палмър също се разписа. Ханс Ванакен вкара почетно попадение за Брюж в 81-вата минута, но няколко минути по-късно Сити добави още едно попадение, реализирано от Рияд Марез.

С победата Манчестър Сити се изкачи на върха в група А с актив от 6 точки, като по-късно тази вечер Пари Сен Жермен ще има възможността да си върне първото място, ако победи тима на РБ Лайпциг. Срещата ПСЖ - Лайпциг следете НА ЖИВО в SportLive.bg!

В другия ранен сблъсък от вечерта в Шампионска лига тимът на Спортинг Лисабон разгроми Бешикташ с 1:4 като гост. Само до почивката резултатът бе 1:3, като две попадения отбеляза бившият бранител на Ливърпул Себастиан Коатес. Всички мачове от вечерта в Шампионска лига следете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички