Луис Енрике обясни как трябва да подходи ПСЖ в реванша срещу Барселона


Луис Енрике обясни как трябва да подходи ПСЖ в реванша срещу Барселона
Снимка: Getty Images

4140 0

Старши треньорът на ПСЖ - Луис Енрике, призна, че тимът му не е постигнал резултата, на който се е надявал в първия 1/4-финален сблъсък с Барселона от Шампионска лига.

Френският гранд загуби с 2:3 на "Парк де Пренс" и на 16-и април ще се нуждае от победа, за да достигне предпоследното "стъпало" в турнира.

Коментарът на Енрике

"Очевидно е, че не постигнахме резултата, който се надявахме, но трябва да погледнем върху позитивните неща и да анализираме мача спокойно. Смятам, че се получи добър мач за феновете и не толкова добър за треньора, който го загуби", започна наставникът.

"Но ние ще се подобрим. Ще мислим позитивно за това какво трябва да направим в Барселона. Просто трябва да подходим към реванша така, сякаш е финал и да го спечелим".

Луис Енрике

"Мисля, че в началото контролирахме играта. След като ни вкараха гол обаче, нещата станаха сложни. Те бяха много добри, много клинични и излизаха много добре от пресата ни. Разполагат с доста качествени футболисти и са чудесен отбор".

"В началото на второто полувреме успяхме бързо да обърнем развоя на двубоя, а дори можехме да вкараме и трети гол. Поздравяваме Барса за играта им, за резултата, който постигнаха и сега ще се готвим за 'финала', който ни предстои след седмица", завърши Енрике.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Шави доволен след победата на Барселона в Париж, но "ПСЖ все още са фаворити"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички