Лошо за Лудогорец: ПСЖ се кани да покаже на света как се излиза от криза


Лошо за Лудогорец: ПСЖ се кани да покаже на света как се излиза от криза
Снимка: Guliver/GettyImages

1477 0

Лудогорец все още не е сигурен участник в Лига Европа, тъй като на отбора му предстои много тежко гостуване в Париж на ПСЖ в последен мач от Шампионска лига. При загуба "орлите" трябва да се надяват Арсенал да спечели срещу Базел, в противен случай българският тим ще отпадне от европейските клубни турнир.

От ПСЖ обаче са категорични, че не просто ще търсят първото място в групата, но ще оправят и имиджа си пред света в двубоя срещу българите - правейки задачата на Георги Дерменджиев и компания още по-трудна.

"Задължително е да се върнем на победния път в този двубой, защото освен всичко, трябва да си изградим и добър имидж, че можем да излизаме от такива ситуации. Сега ще трябва да направим всичко възможно да завършим по добър начин в групата и после да стигнем възможно най-далеч в турнира", коментира Максуел, визирайки загубата на ПСЖ през уикенда в Лига 1.

"В първия мач с този съперник имахме трудности още от самото начало. Вкараха ни ранен гол, но пък отвърнахме по най-добрия начин и обърнахме, защото показахме силна игра. Наясно сме, че и сега ще ни е много тежко, както ни беше и в София. 

Тогава в някои моменти имахме сериозни проблеми, а трябва да признаем, че имахме и малко късмет. Но заслужено победихме. Сега ще преследваме задължителна победа, за да завършим първи в групата. Наистина ще се постараем да го направим", сподели още ветеранът в състава на Унай Емери.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички