Къде да гледаме двубоя Барселона - Наполи в Шампионска лига?


Къде да гледаме двубоя Барселона - Наполи в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

1995 0

Предстоят да се изиграят последните мачове от осминафиналната фаза в най-престижния европейски клубен турнир - Шампионска лига. Един от грандовете на Европа Барселона винаги е фаворит в състезанието, но моментната форма на тима не ни убеждава в силите на каталунците да спечелят турнира тази година.

Каталунците ще трябва да се справят с коравия италиански отбор на Наполи, след като първата срещу между двата отбора в Италия завърши при равен резултат 1:1. След онзи мач "блаугранас" впоследствие завърши втори в Испания, а неаполитанци - чак 7-ми в Италия, като пропуснаха да си осигурят участие в Европа през следващия сезон.

Срещата между двата тима е с начален час 22:00 българско време, като ще можете да я гледате по "bTV Action", както и да я следите НА ЖИВО в SportLive.bg. Барселона няма да може да разчита на редица играчи, сред които Бускетс, Дембеле, Юмтити и Видал. Под въпрос е Антоан Гризман, който все пак попадна в групата. Наполи ще е без централния бранител Костас Манолас. Вижте групата на Барселона за мача с Наполи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички