Къде да гледаме двубоя Аталанта - Ливърпул в Шампионска лига?


Къде да гледаме двубоя Аталанта - Ливърпул в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

1486 0

Тази вечер Ливърпул ще се изправи срещу най-сериозното си препятствие от началото на сезона в Шампионска лига. Мърсисайдци гостуват на Аталанта, а двубоят е от 22 часа.

Както е известно, "червените" страдат от сериозни кадрови проблеми в дефанзивен план, където загубиха големия си лидер Върджил ван Дайк до края на сезона. Освен това Фабиньо, който трябваше да го замени в сърцето на отбраната, също се контузи за неопределен период. Така на практика единственият здрав титуляр в центъра на отбраната остана Джо Гомес.

Добрата новина е, че Жоел Матип вече тренира пълноценно с отбора, но лошата е, че Тиаго Алкантара все още не е възстановен. За Аталанта няма да играят Матия Калдара, Ханс Хатебур, Кристиан Ромеро и Рафаел Толой. Бергамаските продължават да играят зрелищен футбол и от началото на сезона са вкарали 23 гола в осем мача във всички турнири. Двубоя Аталанта - Ливърпул може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и пряко по Max Sport 2.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички