Къде да гледаме Челси - Порто в Шампионска лига?


Къде да гледаме Челси - Порто в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

1581 0

Тази вечер от 22:00 часа българско време Челси посреща Порто в мач реванш от 1/4-финалите на турнира Шампионска лига. Първата среща, която се изигра на неутрален терен, завърши с победа за лондончани с 2:0!

Отборът на Томас Тухел бързо успя да се съвземе от тежката загуба във Висшата лига с 2:5 от Уест Бромич и взе много добър аванс в първата среща с Порто. През уикенда пък "сините" разгромиха Кристъл Палас като гост с 4:1. В днешната среща Тухел има само един проблем - Нголо Канте ще бъде под въпрос за срещата до последно.

Отборът на Серджо Консейсао няма какво да губи и вероятно ще се хвърли "ва банг" в тази среща. Порто успя да се наложи над Тондела в последния си мач през уикенда, а "драконите" имат самочувствието, че могат да отстранят Челси, след като вече успяха да се саморазправят с Ювентус на 1/8-финалите в турнира. Консейсао няма да може да разчита на Диого Коща, Маркано и Мбайе, а Тони Мартинес ще бъде до последно под въпрос за двубоя.

Мачът между Челси и Порто ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на Max Sport 2. Развоят на срещата ще можете да следите НА ЖИВО и в страницата на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички