Кристиано Роналдо с поредния алармиращ антирекорд, който никой не е очаквал


Кристиано Роналдо с поредния алармиращ антирекорд, който никой не е очаквал
Снимка: Getty Images/Guliver

2698 0

Въпреки избухването си срещу Атлетико (Мадрид) през уикенда, Кристиано Роналдо продължава да играе на приливи и отливи. Това се доказа по време на победата на Реал Мадрид над Спортинг Лисабон в Шампионска лига, дошла благодарение на късно попадение от страна на резервата Карим Бензема.

Кристиано Роналдо беше безпомощен срещу бившия си тим, като беше бледа сянка на това, което всички знаят, че той може на футболния терен. Освен това той "гарнира" слабото си представяне с антирекорд, който едва ли някой е очаквал.

След 80 мача в Шампионска лига той за пръв път не успя да пласира точен удар в очертанията на съперника. Срещу Спортинг всички удари на Роналдо бяха извън вратата, а с това и серията му от 80 мача с точен удар приключи.

Въпреки това Реал Мадрид продължава да се справя отлично и без ефективността на Роналдо в нападение. Отборът е на 4 точки пред Барселона в Ла Лига, а при победа над Борусия Дортмунд ще спечели и своята група в Шампионска лига. Двубоят е след две седмици на "Сантяго Бернабеу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички