Кристиано към критиците: Явно във всеки мач трябва да доказвам кой съм


Кристиано към критиците: Явно във всеки мач трябва да доказвам кой съм
Снимка: Guliver/GettyImages

2311 0

Кристиано Роналдо изобщо не е доволен от отношението на част от феновете и представителите на медиите, които отново започнаха да го критикуват след слабото начало на Реал Мадрид в Примера дивисион. Във вторник вечер португалецът заби 2 гола срещу Борусия (Дортмунд), извеждайки тима си до първи успех като гост на този съперник.

Явно във всеки мач трябва да доказвам кой съм. Не разбирам отношението на част от публиката, но цифрите са изцяло в моя полза. Радвам се, че вече имам 400 срещи с екипа на Реал. Не знам точно колко гола съм отбелязал, но навярно тези, които ме критикуват, са по-добре запознати", заяви Кристиано.

"Когато съм физически подготвен и ми се отдаде възможност да вкарам гол, го правя. Понякога вратарите спасяват ударите ми или пък те срещат гредите, но това е футболът. Аз съм перфектен професионалист и никога не се отчайвам. Винаги съм готов да приема критиките, а те стават все повече", добави Роналдо.

Що се отнася до новия му договор с "кралския клуб", той заяви, че не се притеснява, но към момента няма какво да каже по тази тема. "Нещата трябва да следват естествения си ход. Навярно Флорнтино Перес знае повече за новия договор от мен. Аз правя това, което обичам, и съм доволен", каза CR7.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички