"Кралския" марш продължава, а Арсенал рязко може да се озове аут от "късметлийска" група в Шампионска лига


"Кралския" марш продължава, а Арсенал рязко може да се озове аут от "късметлийска" група в Шампионска лига
Снимка: GettyImages

7671 0

Реал Мадрид е един от четирите отбора в Шампионска лига, които са с пълен актив от точки след първите три кръга в груповата фаза. "Кралския клуб" се нуждае от още една победа, за да си гарантира и на хартия, че ще играе в елиминационната фаза. Разбира се, целта е първото място да бъде запазено, като основният претендент е Наполи.

Не точно такава е ситуацията с Арсенал, въпреки че "топчиите" са първи. След сензационната загуба от Ланс нямат право на много грешки, а след предстоящия сблъсък със Севиля изведнъж могат да се окажат извън местата, даващи право на участие в следващата фаза на турнира. Все пак платформата за онлайн спортни залози efbet предлага коефициент от 1,21 за Арсенал да спечели групата си, като остава солиден фаворит.

Арсенал може да се озове в кошмарна ситуация в иначе лесната група от Шампионска лига

На "Емиратс Стейдиъм" идват андалусиици, които са в ужасяваща форма като гости. Въпреки че Севиля е актуалният носител на трофея в Лига Европа, отборът е без победа в цели 14 поредни мача в Европа като гост (8 равенства и 6 загуби). Микел Артета ще съжалява за отсъствието на Габриел Жезус, който иначе е вкарал във всеки от трите мача на Арсенал в Шампионска лига до момента.

Коефициентът на efbet все пак "артилеристите" да победят и без него и да вземат глътка въздух на върха е 1,34. Ставката пък за първи успех при визита за Севиля в Европа след 14-те неуспешни опита е 9,40. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 6,00. Срещата започва в 22:00 часа българско време.

Реал Мадрид пък ще трябва отново да се справи със Спортинг Брага и да се върне на победния път след равенството през уикенда с Райо Валекано (0:0). В Шампионска лига отборът остава стабилен, като ще опита да продължи серия, при която "кралския клуб" вкарва първи във всеки от последните седем мача у дома в надпреварата (шест от тях приключват с победа, а един - с равенство).

Реал Мадрид марширува към 15-и трофей в Шампионска лига

Коефициентът на efbet за нова победа над португалския тим в полза на "белия балет" е 1,24, докато ставката за сензационен триумф за Спортинг Брага е 11,75. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 7,50. И тази среща стартира в 22:00 часа българско време.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички