Ковач: Малко отбори не допускат гол и не губят на "Анфийлд"


Ковач: Малко отбори не допускат гол и не губят на "Анфийлд"
Снимка: Getty Images/Guliver

955 0

Треньорът на Байерн Мюнхен Нико Ковач е останал доволен от играта на възпитаниците си в двубоя в Шампионска лига срещу Ливърпул на "Анфийлд", който завърши наравно 0:0.

"Малко отбори не допускат гол тук и не губят. Не позволихме на съперника да създаде много положения, което свидетелства за това, че играхме много добре тактически и технически. Всички си помагаха един на друг. Постигнахме поставените цели. На това ниво всичко се решава от най-малките детайли, така че трябва да изчакаме ответната среща. Необходимо е да продължим да работим упорито и съсредоточено да се готвим за реванша. Представихме се добре в отбрана, въпреки че в някои ситуации можеше да действаме по-ефективно", коментира Ковач.

ЛИВЪРПУЛ И БАЙЕРН В БИТКА НЕ САМО В ШАМПИОНСКА ЛИГА, НО И НА ТРАНСФЕРНИЯ ПАЗАР

Вратарят Мануел Нойер пък каза, че на Байерн му е липсвала мощност в атаката. "Знаехме с кого си имаме работа, Ливърпул разполага с бързи атакуващи футболисти. Демонстрирахме добра отборна игра, искахме да постигнем добър резултат. Не успяхме да вкараме. Гол в гостуване винаги е важен, но днес в атаката вероятно ни липсваше мощност, тъй като хвърлихме много сили в отбраната. Резултатът не е лош. Ако преди мача ни бяха казали, че ще бъде 0:0, щяхме да го приемем добре", каза Нойер.

Реваншът Байерн - Ливърпул ще се играе на "Алианц Арена" в Мюнхен на 13 март. Тези дни звезда на Ливърпул призна за провален трансфер в Байерн. Подробности вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички