Кой беше първият играч, когото Лукаку поздрави след гола на Рашфорд? (ВИДЕО)


Кой беше първият играч, когото Лукаку поздрави след гола на Рашфорд? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

3348 0

Манчестър Юнайтед направи немислимото и се превърна в първия отбор от 35 опитали, които се "върнаха" в Шампионска лига, след като в първата среща са загубили с 0:2 у дома. "Червените дяволи" сториха това срещу ПСЖ, след като спечелиха реванша на "Парк де Пренс" с 1:3.

След идването в клуба на Оле Гунар Солскяер, формата на Ромелу Лукаку постепенно започва да напомня за най-добрите му години. В Париж в сряда вечер се случи точно това, след като белгиецът отбеляза първите две попадения за своя тим.

Кулминацията в срещата обаче бе дълбоко в добавеното време. Гостите стигнаха до право да изпълнят дузпа след помощта на системата ВАР, а зад топката застана Маркъс Рашфорд. След като английският нападател отбеляза, Лукаку не се затича да поздрави съотборника си. Точно обратното. Бившият играч на Евертън първо се затича към Анхел ди Мария и радостно извика в лицето му, след което се отправи към скупчилите се край флагчето за изпълнение на корнер играчи на Юнайтед.

НЕЙМАР КЪМ СЪДИИТЕ: НА*УКАЙТЕ СИ ГО!

Както по време на срещата на "Олд Трафорд", тaка и на тази на "Парк де Пренс" Ди Мария за пореден път доказа неуважението си към бившия си отбор, като грубо фаулираше съперниците си, а при успеха в Англия се радваше изключително бурно пред феновете на Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички